About

Over ons

Ledunited is een dynamische en servicegericht bedrijf. Wij bieden een zeer ruim assortiment van Led schermen. Wij verhuren in- en outdoor LED schermen voor grote en kleine projecten, evenementen, beurzen, bedrijfspresentaties, reclames en nog meer.

Ons team werkt samen met u mee om uw individuele behoeften te ontdekken en de perfecte LED display (scherm) oplossing voor uw project te ontwikkelen.

U kunt met elke situatie bij ons terecht. Wij zijn trots op het feit dat wij complete oplossingen van concept en planning via onze installatie tot levering kunnen bieden. Ons proces begint met uw visie.
Ledunited streeft om samen met de klant/u tot ideale oplossingen te komen. Het geven van eerlijk advies is voor ons een belofte. Ledunited garandeert kwaliteit, ondersteuning en flexibiliteit op elk moment. Wij streven ernaar om de kwaliteit van onze activiteiten, management en service voortdurend te  verbeteren. Met de ervaring van onze team, programmeurs en monteurs zorgen wij voor een eerlijk product.

Unieke, dynamische evenementen zijn onze specialiteit. Wij willen een onvergetelijke ervaring met u creĆ«ren.  

Your event is a part of us

Neem gerust contact op


EXPERTISE

Met onze ervaren team zorgen wij voor uitstekende resultaten

KWALITEIT

Wij streven naar een kwalitatieve hoge en eerlijke serviceGERELATEERD